• Išpardavimas!
  • −50%
Medinės Basswood Žaliuzės – Pure Spalva
Medinės Basswood Žaliuzės – Pure Spalva
Medinės Basswood Žaliuzės – Pure Spalva
Medinės Basswood Žaliuzės – Pure Spalva
Matavimo instrukcija

Medinės Basswood Žaliuzės – Pure Spalva

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
87,10 €
43,55 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Basswood Pure žaliuzės – tai grynai baltos spalvos elegancija, suteikianti jūsų namams ar biurui modernų ir švarų įvaizdį. Pure spalva atspindi natūralią šviesą, sukuria erdvės pojūtį ir įkvepia ramybę. Šios žaliuzės yra universalus sprendimas, kuris harmoningai įsilieja į tiek šiuolaikinį, tiek klasikinį interjerą.


Kodėl verta rinktis Basswood Pure žaliuzes?

  1. Šviesa ir erdvė
    Pure balta spalva padeda atspindėti šviesą ir vizualiai didina erdvę, todėl jūsų kambariai atrodys dar šviesesni ir erdvesni. Tai idealus pasirinkimas norint suteikti modernumo ir švaros jausmą.

  2. Aukštos kokybės medžiaga
    Žaliuzės pagamintos iš Basswood medienos – tai amerikietiška liepos šeimos rūšis, pasižyminti lengvumu, tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Basswood mediena yra atspari deformacijoms, todėl žaliuzės ilgai išliks puikios būklės.

  3. Virvelės valdymas
    Žaliuzės valdomos tik specialia virvelės sistema, kuri leidžia lengvai reguliuoti šviesos srautą ir užtikrina jūsų privatumo lygį. Šis sprendimas patogus ir praktiškas, leidžiantis be pastangų pakelti ar nuleisti žaliuzes, taip pat reguliuoti lamelių pasvirimą.

  4. Saugumas vaikams
    Žaliuzėse integruota saugi vaikams valdymo sistema su virvelės laikikliu ir spalvą derančiu saugumo komponentu. Šis priedas užtikrina, kad žaliuzių valdymo virvelės nepavirstų kilpa, užtikrinant jūsų šeimos saugumą.

  5. Lengvas montavimas ir priežiūra
    Montavimas yra greitas ir paprastas, nereikalaujantis specialių įgūdžių. Basswood žaliuzės yra impregnuotos, todėl jų priežiūra itin lengva – pakanka nuvalyti dulkes švelnia šluoste.


Techniniai duomenys:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm
  • Valdymas: Pakėlimas dešinėje, vartymas kairėje
  • Kopetėlės: Virvelinės
  • Maksimalus plotis: 2.40 m
  • Maksimalus aukštis: 3.00 m

Sukurkite šviesų ir elegantišką interjerą su Basswood Pure žaliuzėmis!
Šios baltos medinės žaliuzės taps puikiu sprendimu norint sukurti modernią ir harmoningą aplinką, kurioje šviesa ir erdvė susilieja į vieną.

PURE

Jums taip pat gali patikti