• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Black

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Black žaliuzės – tai elegantiško ir modernaus dizaino sprendimas, suteikiantis rafinuotumo ir išskirtinumo jūsų namų ar biuro interjerui. Bamboo Black spalva išsiskiria giliu, sodriu juodos spalvos atspalviu, kuris puikiai tinka tiek šiuolaikiniams minimalistiniams interjerams, tiek prabangiems klasikiniams sprendimams. Šios aukštos kokybės bambuko žaliuzės ne tik prideda stiliaus, bet ir yra ekologiškas pasirinkimas.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Bamboo Black spalvos lamelės atrodo išskirtinai ir solidžiai, o platesnės 50 mm lamelės suteikia daugiau šviesos srauto ir šiuolaikiškesnę išvaizdą, tuo tarpu 35 mm – labiau elegantiškos ir subtilios.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės suteikia lengvesnį, minimalistinį dizainą, o juostinės kopetėlės sukuria drąsų ir kontrastingą akcentą.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Black žaliuzės puikiai atrodo tiek montuojamos nišoje, suteikdamos vientisą, minimalistinį įvaizdį, tiek ant sienos, kur jos tampa ryškiu interjero akcentu.

Kodėl verta rinktis Bamboo Black žaliuzes?

  1. Sodri ir moderni juoda spalva
    Bamboo Black žaliuzės sukuria prabangos ir išskirtinumo pojūtį. Juoda spalva puikiai dera su įvairių spalvų interjerais – nuo šviesių iki tamsių, suteikdama erdvei modernų ir stilingą akcentą.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Pagamintos iš tvirto bambuko, Bamboo Black žaliuzės yra atsparios drėgmei, deformacijai ir blukimui. Jos ilgai išlaiko savo pradinę išvaizdą, todėl yra patikima investicija į ilgaamžį interjero elementą.

  3. Lengvas valdymas ir priežiūra
    Bamboo Black žaliuzes lengva prižiūrėti – juoda spalva maskuoja dulkes ir nedidelius nešvarumus, o žaliuzes galite švelniai nuvalyti dulkių šluoste. Rankinis virvelinis valdymas leidžia lengvai reguliuoti šviesos srautą.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė ir privatumas
    Bamboo Black žaliuzės puikiai kontroliuoja šviesos kiekį patalpoje ir užtikrina privatumo lygį. Juoda spalva suteikia išskirtinį užtemdymą, kas idealiai tinka patalpoms, kuriose norisi sukurti intymią ir ramybę spinduliuojančią atmosferą.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Bamboo Black žaliuzės pagamintos iš natūralaus bambuko, kuris yra atsinaujinantis ir ekologiškas išteklius. Tai tvarus ir atsakingas sprendimas, padedantis sumažinti aplinkos taršą.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Black žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: išmatuokite lango nišos plotį ir aukštį trijose vietose. Rekomenduojama naudoti mažiausią matmenį, kad žaliuzės idealiai tiktų nišai ir sukurtų vientisą minimalistinį vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: pridėkite 5-10 cm prie lango pločio, kad žaliuzės pilnai uždengtų langą ir vizualiai išdidintų erdvę. Bamboo Black žaliuzės ypač tinka, jei norite sukurti dramatišką, prabangų įvaizdį.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Black žaliuzės gaminamos pagal individualius užsakymus, remiantis jūsų pateiktais matmenimis. Gamybos laikas yra 2 savaitės, kas užtikrina, kad žaliuzės bus tobulai pritaikytos jūsų langams ir poreikiams.


Išryškinkite savo interjerą su Bamboo Black žaliuzėmis!

Sodrus Bamboo Black atspalvis suteiks jūsų interjerui prabangos ir išskirtinumo. Tai ne tik estetiškas, bet ir funkcionalus pasirinkimas, kuris suteiks privatumo, valdomą apšvietimą bei modernų dizaino akcentą jūsų namams ar biurui.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo black

Jums taip pat gali patikti