• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Oak Spalva

Medinės Bamboo Oak žaliuzės – tai natūralios estetikos ir elegancijos derinys, suteikiantis šiltą ir jaukų akcentą jūsų namų ar biuro interjerui. Bamboo Oak spalva išsiskiria švelniu ąžuolo medienos atspalviu, kuris harmoningai įsilieja į tiek modernų, tiek klasikinį interjerą, suteikdamas natūralumo ir rafinuotumo pojūtį. Šios žaliuzės pagamintos iš aukštos kokybės bambuko, todėl užtikrina ilgaamžiškumą ir tvarumą.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Bamboo Oak spalvos lamelės puikiai dera su šviesiomis sienomis, o 50 mm lamelės suteikia erdvei daugiau šviesos ir šiuolaikišką išvaizdą.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Šviesaus Bamboo Oak atspalvio žaliuzės ypač gerai atrodo su juostinėmis kopetėlėmis, kurios kontrastuoja ir sukuria išskirtinį dizainą.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Oak spalva lengvai pritaikoma įvairiuose interjeruose – pasirinkite montavimą pagal savo dizaino poreikius.

Kodėl verta rinktis Bamboo Oak žaliuzes?

  1. Natūralus grožis ir šiltas atspalvis
    Bamboo Oak spalva suteikia žaliuzėms šiltą ąžuolo medienos atspalvį, kuris sukuria natūralią ir harmoningą atmosferą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina švelnią, neutralią spalvų paletę ir nori sukurti jaukią erdvę.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Bamboo Oak žaliuzės, kaip ir kitos bambuko žaliuzės, yra itin patvarios. Atsparios deformacijai, drėgmei ir saulės poveikiui, jos ilgai išlaiko savo pirminę spalvą ir formą.

  3. Lengvas valdymas ir priežiūra
    Bamboo žaliuzės nereikalauja daug priežiūros – jas lengva valyti, o Bamboo Oak spalva puikiai slepia dulkes ir nešvarumus. Tiesiog švelniai nuvalykite žaliuzes dulkių šluoste.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė
    Bamboo Oak žaliuzės puikiai reguliuoja šviesos srautą, suteikdamos galimybę keisti apšvietimą pagal poreikį. Jos taip pat užtikrina jūsų privatumą ir apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Bamboo Oak žaliuzės pagamintos iš tvaraus bambuko – tai ne tik stilingas, bet ir ekologiškas sprendimas, padedantis išsaugoti gamtos išteklius.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Oak žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: išmatuokite nišos plotį ir aukštį trijose vietose, kad žaliuzės idealiai atitiktų nišą ir sukurtų minimalistinį, švarų vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: pridėkite 5-10 cm prie lango pločio, kad Bamboo Oak žaliuzės pilnai uždengtų langą. Tai leis joms tapti išskirtiniu interjero elementu, kuris vizualiai padidina erdvę.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Oak žaliuzės gaminamos pagal individualius jūsų matmenis, o gamybos procesas trunka apie 2 savaites. Tai užtikrina, kad jūsų užsakymas bus pritaikytas būtent jūsų langams ir interjerui.


Sukurkite natūralų jaukumą su Bamboo Oak žaliuzėmis!

Šiltas ir natūralus Bamboo Oak atspalvis padės jūsų namuose ar biure sukurti jaukią, šviesią ir harmoningą atmosferą. Ilgaamžiškos, estetiškos ir lengvai pritaikomos – šios žaliuzės taps nepakeičiamu jūsų interjero akcentu.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo oak

Jums taip pat gali patikti