• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Beech

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Beech žaliuzės – tai natūralios bukmedžio spalvos elegancija, suteikianti jūsų interjerui šilumos ir subtilumo. Beech – šviesiai rusvas medienos atspalvis, kuris lengvai įsilieja į įvairius interjero stilius, nuo modernių iki klasikinių. Ši spalva puikiai dera prie natūralių tonų ir suteikia erdvei jaukumo bei harmonijos.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonesnės 35 mm lamelės išryškina detalumą, o platesnės 50 mm lamelės suteikia daugiau šviesos ir modernumo pojūtį.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės išlaiko minimalistinį stilių, o juostinės suteikia struktūros ir vizualinio kontrasto.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Nišoje montuojamos žaliuzės suteikia tvarkingą, integruotą vaizdą, o ant sienos montuojamos žaliuzės pabrėžia lango erdvę ir padidina erdvumo jausmą.

Kodėl verta rinktis Bamboo Beech žaliuzes?

  1. Natūralus ir šiltas atspalvis
    Bamboo Beech žaliuzės išsiskiria šviesiai rusvu atspalviu, kuris sukuria šilumą ir jaukumą jūsų namuose ar biure. Tai natūralus tonas, kuris puikiai dera prie medinių baldų ir kitų natūralių interjero elementų.

  2. Tvirtumas ir kokybė
    Šios bambuko žaliuzės yra atsparios deformacijai, drėgmei ir išblukimui. Jų ilgaamžiškumas užtikrina, kad jūsų investicija tarnaus ilgus metus, o Beech spalva išliks natūrali ir sodri.

  3. Lengva priežiūra
    Bamboo Beech žaliuzes lengva valyti – švelniai nuvalykite dulkes sausu arba drėgnu skudurėliu, kad išlaikytumėte jų švarą ir puikią išvaizdą.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė
    Žaliuzės leidžia reguliuoti šviesos kiekį kambaryje ir suteikia optimalų privatumo lygį. Jos puikiai apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių, išsaugodamos jūsų baldus bei grindis nuo blukimo.

  5. Ekologiškas sprendimas
    Bambukas yra tvarus ir greitai augantis augalas, todėl pasirinkdami Bamboo Beech žaliuzes, prisidedate prie gamtos išsaugojimo ir ekologiško gyvenimo būdo.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Beech žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite lango nišą trijose vietose (viršuje, viduryje, apačioje) ir naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tobulai atitiktų nišą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5–10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės visiškai uždengtų langą ir sukurtų vizualiai didesnės erdvės efektą.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Beech žaliuzės gaminamos pagal individualius išmatavimus, o gamybos procesas trunka apie 2 savaites, užtikrinant tikslų ir kokybišką produktą.


Pasirinkite šilumą ir natūralumą su Bamboo Beech žaliuzėmis!

Bamboo Beech žaliuzės yra puikus pasirinkimas norint sukurti šiltą ir natūralų interjerą, kuris taps jaukia ir ilgaamže jūsų namų ar biuro detale.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo beech

Jums taip pat gali patikti