• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Wenge

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Wenge žaliuzės – tai sodrios, prabangios spalvos ir natūralaus bambuko medžiagos derinys, suteikiantis jūsų interjerui šilumos ir elegancijos. Wenge – tai gilus, tamsiai rudas atspalvis su subtiliomis medžio tekstūromis, kuris puikiai tinka tiek klasikiniams, tiek moderniems interjerams, suteikdamas išskirtinumo ir jaukumo. Šios žaliuzės puikiai derinamos su įvairiomis spalvų paletėmis ir suteikia rafinuotą akcentą bet kokio stiliaus namams ar biurui.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Bamboo Wenge spalvos lamelės su platesniu 50 mm pločiu suteikia daugiau šviesos ir erdvės pojūtį, tuo tarpu 35 mm lamelės siūlo elegantišką ir subtilią estetiką.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės suteikia minimalistinį vaizdą, o juostinės – prideda struktūrinio kontrasto, išryškindamos Wenge atspalvį ir sukurdamos rafinuotą akcentą.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Wenge žaliuzės gali būti montuojamos nišoje, kad būtų sukurta tvarkinga, minimalistinė išvaizda, arba ant sienos, kur žaliuzės tampa ryškiu interjero akcentu.

Kodėl verta rinktis Bamboo Wenge žaliuzes?

  1. Sodrus ir prabangus atspalvis
    Bamboo Wenge žaliuzės pasižymi giliu, tamsiai rudu tonu, kuris suteikia interjerui prabangos ir solidumo. Ši spalva puikiai dera tiek su šviesiais, tiek su tamsesniais baldais ir sienomis, suteikdama patalpai harmoningą išbaigtumą.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Pagamintos iš tvirto ir ilgaamžio bambuko, šios žaliuzės yra atsparios drėgmei, išblukimui bei deformacijai. Bamboo Wenge žaliuzės ilgai išlaikys savo pirminį išvaizdos grožį, net veikiamos intensyvios šviesos ar temperatūrų svyravimų.

  3. Lengvas valdymas ir priežiūra
    Wenge spalva puikiai slepia dulkes ir nedidelius nešvarumus, todėl žaliuzės atrodo tvarkingai net ir su minimaliu priežiūros kiekiu. Lengva valyti dulkių šluoste, o žaliuzių valdymas rankiniu būdu leidžia lengvai reguliuoti šviesos kiekį.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė ir privatumas
    Bamboo Wenge žaliuzės suteikia nepriekaištingą šviesos srauto kontrolę ir privatumo apsaugą. Tamsesnė spalva padeda dar efektyviau valdyti šviesos prasiskverbimą į patalpas ir užtikrina jaukią, privatumą garantuojančią aplinką.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Bamboo Wenge žaliuzės gaminamos iš natūralaus bambuko – atsinaujinančio ir aplinkai draugiško ištekliaus. Tai tvarus sprendimas, kuris ne tik suteikia grožio jūsų namams, bet ir mažina poveikį aplinkai.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Wenge žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite nišos plotį ir aukštį trijose vietose (viršuje, viduryje ir apačioje). Rekomenduojama naudoti mažiausią matmenį, kad žaliuzės tobulai tilptų nišoje ir sukurtų tvarkingą, minimalistinį vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės pilnai uždengtų langą. Bamboo Wenge spalvos žaliuzės tamsiame atspalvyje taps išskirtiniu akcentu, padedančiu vizualiai padidinti erdvę.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Wenge žaliuzės gaminamos individualiai pagal jūsų užsakytus matmenis. Gamybos laikas yra apie 2 savaites, o tai užtikrina tiksliai pritaikytą produktą jūsų erdvei.


Suteikite savo interjerui prabangos su Bamboo Wenge žaliuzėmis!

Sodrus ir gilus Bamboo Wenge atspalvis pavers jūsų namus ar biurą rafinuota ir elegantiška erdve. Tai ne tik estetiškas, bet ir praktiškas sprendimas, kuris užtikrins komfortą, privatumo kontrolę bei modernų stiliaus akcentą.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo wengee

Jums taip pat gali patikti