• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Limestone

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Limestone žaliuzės – tai natūralaus šviesumo ir subtilaus rafinuotumo derinys, puikiai įsiliejantis į modernius, minimalistinius ar skandinaviško stiliaus interjerus. Limestone – tai elegantiškas, švelnus smėlio spalvos atspalvis, sukuriantis jaukumo ir ramybės atmosferą bet kuriuose namuose ar biure. Pagamintos iš natūralaus bambuko, šios žaliuzės yra tvarus ir ilgaamžis pasirinkimas.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Bamboo Limestone žaliuzių lamelės suteikia galimybę rinktis tarp elegantiškesnio, švelnesnio dizaino (35 mm) arba šiuolaikiškesnio, platesnio profilio (50 mm), kuris užtikrina daugiau šviesos ir stilingą išvaizdą.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės suteikia minimalistinę išvaizdą, o juostinės su Limestone atspalviu prideda struktūrinio kontrasto ir dizaino akcento.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Limestone žaliuzės puikiai atrodo abiem montavimo būdais – nišoje jos sukuria švarų, įlietus vaizdą, o montuojamos ant sienos vizualiai didina erdvę.

Kodėl verta rinktis Bamboo Limestone žaliuzes?

  1. Šviesi, natūrali spalva
    Limestone atspalvis suteikia interjerui šviesos ir švarumo pojūtį. Ši neutrali spalva puikiai dera su įvairiomis dizaino spalvų paletėmis, ypač šiuolaikiniuose ir skandinaviško stiliaus interjeruose.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Kaip ir kitos mūsų bambuko žaliuzės, Bamboo Limestone spalvos žaliuzės yra tvirtos ir atsparios drėgmei bei išblukimui, todėl ilgai išlaiko savo pradinę išvaizdą, net veikiamos saulės spindulių.

  3. Lengvas valdymas ir priežiūra
    Švelnus Limestone atspalvis suteikia praktiškumo, nes žaliuzės lengvai valomos ir išlaiko tvarkingą išvaizdą. Tai ne tik stilingas, bet ir labai praktiškas pasirinkimas kasdieniam naudojimui.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė ir privatumas
    Bamboo Limestone žaliuzės leidžia tiksliai kontroliuoti šviesos kiekį ir užtikrina privatumą. Jos suteikia subtilią filtraciją šviesai, kad patalpa atrodytų jauki ir maloni, neprarandant šviesos šaltinio.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Bamboo Limestone žaliuzės yra ekologiškas sprendimas, nes bambukas yra atsinaujinanti ir draugiška aplinkai medžiaga. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori prisidėti prie aplinkos tausojimo.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Limestone žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: išmatuokite nišos plotį ir aukštį trijose vietose. Naudokite mažiausius matmenis, kad žaliuzės tobulai tiktų į nišą, sukurdamos švarią, minimalistinę išvaizdą.

  • Montavimas ant sienos: išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės pilnai uždengtų langą ir vizualiai išdidintų erdvę. Bamboo Limestone spalvos žaliuzės ypač tinka, jei norite suteikti erdvei šviesumo ir lengvumo pojūtį.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Limestone žaliuzės gaminamos individualiai pagal jūsų pateiktus matmenis. Gamybos procesas trunka apie 2 savaites, užtikrinant, kad produktas bus tobulai pritaikytas jūsų erdvei.


Suteikite interjerui šviesos ir lengvumo su Bamboo Limestone žaliuzėmis!

Natūrali Limestone spalva suteikia jūsų namams ar biurui jaukumo ir šviesos. Tai ne tik stilingas, bet ir praktiškas sprendimas, padedantis sukurti harmoningą ir natūraliai šviesią atmosferą.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo limestone

Jums taip pat gali patikti