• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Chestnut

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Chestnut žaliuzės – tai šilumos ir natūralios estetikos simbolis, kuris suteikia jūsų interjerui jaukumo ir rafinuotumo. Chestnut – tai sodrus kaštono spalvos tonas, kuris puikiai tinka klasikiniams ir kaimiško stiliaus interjerams, taip pat suteikia natūralios prabangos modernioms erdvėms. Šis atspalvis suteikia šiltą atmosferą ir harmoniją jūsų namuose ar biure.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonosios 35 mm lamelės sukuria subtilų, elegantišką vaizdą, o 50 mm lamelės pabrėžia šiuolaikišką stilių ir suteikia daugiau šviesos srauto.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės su Chestnut atspalviu suteikia lengvumo pojūtį, o juostinės kopetėlės pabrėžia šios gilios spalvos prabangą ir natūralų žavesį.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Chestnut žaliuzės gali būti montuojamos nišoje, kad sukurtų tvarkingą, integruotą vaizdą, arba ant sienos, kad padidintų lango erdvės pojūtį ir taptų pagrindiniu interjero akcentu.

Kodėl verta rinktis Bamboo Chestnut žaliuzes?

  1. Natūralus ir šiltas atspalvis
    Bamboo Chestnut žaliuzės pasižymi sodria kaštono spalva, kuri sukuria šilumos ir prabangos įspūdį. Ši spalva puikiai dera prie medinių baldų ir natūralių interjero detalių, suteikdama erdvei jaukumo ir natūralumo.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Bambukas yra stipri ir tvirta medžiaga, užtikrinanti, kad jūsų žaliuzės išlaikys savo išvaizdą bei funkcionalumą daugelį metų. Bamboo Chestnut žaliuzės atsparios deformacijai, drėgmei ir išblukimui, todėl jūsų investicija ilgai tarnaus.

  3. Lengva priežiūra
    Tamsesnis Chestnut atspalvis puikiai slepia nedidelius nešvarumus, todėl žaliuzės ilgiau atrodo švarios. Jas lengva prižiūrėti – užtenka švelniai nuvalyti dulkių šluoste ar minkštu audiniu.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė
    Bamboo Chestnut žaliuzės ne tik reguliuoja šviesos srautą, bet ir sukuria jaukią, šiltą atmosferą, kartu užtikrinant privatumo jausmą. Jos puikiai apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių, todėl baldai ir grindys išlieka ilgiau nepažeisti.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Šios žaliuzės pagamintos iš natūralaus, greitai augančio bambuko, kuris yra tvarus ir aplinkai draugiškas pasirinkimas. Rinkdamiesi Bamboo Chestnut žaliuzes, jūs prisidedate prie gamtos išsaugojimo ir renkatės ekologišką interjero sprendimą.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Chestnut žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite nišos plotį ir aukštį trijose vietose (viršuje, viduryje, apačioje). Naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tobulai įsikomponuotų į nišą, sukuriant minimalistinį vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės visiškai uždengtų langą. Bamboo Chestnut atspalvis suteiks lango erdvei prabangos ir natūralaus grožio.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Chestnut žaliuzės gaminamos pagal individualius matmenis ir jūsų poreikius. Gamybos trukmė – apie 2 savaites, kad galėtumėte mėgautis tiksliai pritaikytomis ir kokybiškomis žaliuzėmis.


Suteikite savo interjerui natūralios prabangos su Bamboo Chestnut žaliuzėmis!

Šiltas ir rafinuotas Bamboo Chestnut atspalvis padės sukurti jaukią, natūraliai elegantišką atmosferą jūsų namuose ar biure. Šios žaliuzės taps išskirtiniu ir ilgaamžiu sprendimu, kuris ne tik estetiškai papuoš jūsų interjerą, bet ir užtikrins praktišką šviesos kontrolę bei ilgaamžę kokybę.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo chestnut

Jums taip pat gali patikti