• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Anthracite Spalva

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Anthracite žaliuzės – tai modernios elegancijos ir natūralaus stiliaus derinys, suteikiantis jūsų interjerui prabangos bei rafinuotumo. Anthracite – tai tamsus, anglies atspalvis, kuris idealiai tinka šiuolaikiškiems, minimalistiniams interjerams ir suteikia juose gilumo bei išskirtinumo. Šis atspalvis puikiai dera su prabangiais baldais ir tamsiais interjero akcentais.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonesnės 35 mm lamelės sukuria elegantišką, subtilų vaizdą, o platesnės 50 mm lamelės suteikia daugiau šviesos ir modernumo.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės suteikia žaliuzėms lengvumo ir minimalizmo pojūtį, o juostinės – tvirtumo ir vizualinio kontrasto.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Montuojamos nišoje, Anthracite žaliuzės sukuria tvarkingą, integruotą vaizdą, o montuojamos ant sienos – padidina lango erdvės pojūtį.

Kodėl verta rinktis Bamboo Anthracite žaliuzes?

  1. Išskirtinis tamsus atspalvis
    Bamboo Anthracite žaliuzės suteikia jūsų interjerui elegantišką ir šiuolaikišką įvaizdį. Tamsus atspalvis sukuria kontrastą su šviesesniais elementais ir suteikia gilumo bei modernumo jausmą.

  2. Ilgaamžiškumas ir tvirtumas
    Bambukas yra natūraliai tvirta medžiaga, todėl Anthracite žaliuzės išlaikys savo formą ir išvaizdą net ir po ilgalaikio naudojimo. Jos yra atsparios drėgmei ir deformacijai, o spalva ilgai išlieka ryški.

  3. Lengva priežiūra
    Tamsesnis Anthracite atspalvis padeda paslėpti dulkes ir nešvarumus, todėl žaliuzės atrodo švarios ilgiau. Jas lengva prižiūrėti, tereikia švelniai nuvalyti dulkių šluoste.

  4. Efektyvi šviesos ir privatumo kontrolė
    Bamboo Anthracite žaliuzės padės lengvai reguliuoti šviesos srautą ir privatumo lygį. Jos suteikia puikią apsaugą nuo tiesioginių saulės spindulių, todėl interjeras ilgiau išliks nepažeistas.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Pagamintos iš natūralaus bambuko, šios žaliuzės yra draugiškos aplinkai ir tvarus sprendimas jūsų namams ar biurui. Anthracite pasirinkimas ne tik pabrėžia modernumą, bet ir prisideda prie gamtos išsaugojimo.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Anthracite žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite lango nišą viršuje, viduryje ir apačioje. Naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tiksliai atitiktų nišos dydį ir sukurtų elegantišką, minimalistinį vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės pilnai uždengtų langą ir sukurtų didesnės erdvės įspūdį.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Anthracite žaliuzės gaminamos pagal individualius matmenis, todėl gamyba užtrunka apie 2 savaites. Kiekvienos žaliuzės gaminamos atsižvelgiant į jūsų poreikius, kad jos puikiai tiktų jūsų langams.


Paverskite savo interjerą šiuolaikine prabanga su Bamboo Anthracite žaliuzėmis!

Tamsus ir elegantiškas Bamboo Anthracite atspalvis padės sukurti modernų ir išskirtinį jūsų namų ar biuro stilių. Šios žaliuzės ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir suteiks ilgaamžę šviesos kontrolę bei privatumo sprendimą.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo antracite

Jums taip pat gali patikti