• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Dark Grey

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Dark Grey žaliuzės – tai šiuolaikinės estetikos ir funkcionalumo derinys, kuris tinka tiek moderniems, tiek industriniams interjerams. Dark Grey – tai sodrus, tamsus pilkas atspalvis, kuris suteikia jūsų namams ar biurui rafinuotą ir elegantišką išvaizdą. Ši spalva puikiai derės su neutraliomis, minimalistinėmis spalvų paletėmis arba taps stilingu akcentu, kontrastuojančiu su šviesiomis sienomis ir baldais.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonesnės 35 mm lamelės sukuria elegantiškesnį ir subtilų vaizdą, o platesnės 50 mm lamelės suteikia šiuolaikišką išvaizdą bei užtikrina daugiau šviesos srauto.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės su Dark Grey atspalviu suteikia minimalistinę estetiką, o juostinės kopetėlės prideda kontrastingo akcento, išryškindamos šio tamsaus tono gilumą.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Bamboo Dark Grey žaliuzės gali būti montuojamos tiek nišoje, kad sukurtų švarų, minimalistinį vaizdą, tiek ant sienos, kad vizualiai padidintų lango erdvę.

Kodėl verta rinktis Bamboo Dark Grey žaliuzes?

  1. Šiuolaikinis ir rafinuotas atspalvis
    Bamboo Dark Grey žaliuzės pasižymi elegantiška pilka spalva, kuri sukuria šiuolaikišką ir solidžią išvaizdą. Tai puikus pasirinkimas tiek moderniems, tiek industriniams interjerams, kur tamsūs akcentai prideda rafinuotumo ir struktūriškumo.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Bambukas yra itin tvirta medžiaga, kuri užtikrina atsparumą drėgmei, deformacijai bei saulės spinduliams. Bamboo Dark Grey žaliuzės išlaikys savo estetinį grožį ir funkcionalumą ilgus metus, nebijant blukimo ar medžiagos pažeidimų.

  3. Lengva priežiūra
    Tamsus Dark Grey atspalvis ne tik suteikia modernią išvaizdą, bet ir puikiai slepia mažus nešvarumus, todėl žaliuzės ilgiau atrodo švarios. Jas lengva valyti, tiesiog nuvalant dulkes šluoste.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė
    Bamboo Dark Grey žaliuzės leidžia lengvai reguliuoti šviesos patekimą į patalpą. Šviesos ir šešėlio žaismas su tamsiomis žaliuzėmis suteikia interjerui dramatišką ir jaukią atmosferą, o užtikrintas privatumas sukuria komfortą.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Pagamintos iš natūralaus bambuko, šios žaliuzės yra draugiškos aplinkai. Bambukas yra greitai atsinaujinanti medžiaga, kuri užtikrina tvarumą ir ekologiškumą.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Dark Grey žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite nišos plotį ir aukštį trijose vietose (viršuje, viduryje, apačioje). Naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tiksliai tiktų ir sukurtų tvarkingą, integruotą išvaizdą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės visiškai uždengtų langą. Tamsus Dark Grey atspalvis padės suteikti erdvei ryškaus, bet elegantiško akcento.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Dark Grey žaliuzės gaminamos pagal individualius matmenis ir jūsų poreikius. Gamybos laikas yra apie 2 savaites, kad žaliuzės būtų tobulai pritaikytos jūsų langams.


Suteikite savo interjerui išskirtinumo su Bamboo Dark Grey žaliuzėmis!

Tamsus ir rafinuotas Bamboo Dark Grey atspalvis suteikia jūsų namams ar biurui prabangos ir šiuolaikiško stiliaus. Tai ne tik estetinis, bet ir praktiškas sprendimas, kuris padės sukurti elegantišką ir komfortišką erdvę.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo dark grey

Jums taip pat gali patikti