• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Maple

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Maple žaliuzės – tai natūralus šviesos ir medienos derinys, kuris sukuria jaukią ir šiltą atmosferą jūsų namams ar biurui. Maple – šviesus klevo medienos atspalvis, kuris suteikia interjerui natūralaus švytėjimo bei elegantiškos švaros pojūtį. Ši spalva idealiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, kuriuose norima pabrėžti šviesą ir lengvumą.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonesnės 35 mm lamelės pabrėžia subtilumą, o platesnės 50 mm lamelės leidžia daugiau natūralios šviesos, sukurdamos erdvesnį pojūtį.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės išlaiko lengvą ir minimalistinį dizainą, o juostinės kopetėlės suteikia daugiau struktūros ir vizualinio kontrasto.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Montuojamos nišoje, Maple žaliuzės sukuria minimalistinį, švarų vaizdą, o montuojamos ant sienos suteikia lango erdvei vizualiai didesnį poveikį.

Kodėl verta rinktis Bamboo Maple žaliuzes?

  1. Šviesus ir natūralus atspalvis
    Bamboo Maple žaliuzės suteikia jūsų interjerui šviesą, šilumą ir natūralumą. Klevo atspalvis subtiliai įsilieja į šviesias erdves arba tampa švelniu akcentu tamsesniuose kambariuose.

  2. Tvirtumas ir kokybė
    Bambuko žaliuzės yra ne tik gražios, bet ir tvirtos. Jos atsparios drėgmei, nesideformuoja ir ilgai išlaiko savo formą bei spalvą. Maple atspalvis išlieka ryškus ir natūralus net po daugelio metų naudojimo.

  3. Lengva priežiūra
    Bamboo Maple žaliuzes lengva prižiūrėti. Šviesus atspalvis puikiai slepia dulkes ir nedidelius nešvarumus, o norint jas išvalyti, tereikia švelniai nuvalyti dulkes ar nušluostyti drėgnu audiniu.

  4. Efektyvi šviesos kontrolė ir privatumas
    Šios žaliuzės leidžia lengvai reguliuoti šviesos srautą, suteikdamos jūsų erdvei optimalų šviesos lygį bei reikiamą privatumo lygį. Jos taip pat apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių, išsaugodamos interjero kokybę.

  5. Ekologiškas pasirinkimas
    Bamboo Maple žaliuzės pagamintos iš tvariai augančio bambuko, todėl tai draugiškas aplinkai sprendimas. Jos prisideda prie ekologiško gyvenimo būdo ir gamtos išsaugojimo.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Maple žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite lango nišą trijose vietose (viršuje, viduryje ir apačioje) ir naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tobulai atitiktų nišos matmenis.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės visiškai uždengtų langą ir sukurtų didesnės erdvės įspūdį.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Maple žaliuzės gaminamos individualiai pagal jūsų pateiktus matmenis. Gamybos procesas trunka apie 2 savaites, kad būtų užtikrintas aukščiausias kokybės lygis ir tikslumas.


Suteikite šviesos ir natūralumo savo erdvei su Bamboo Maple žaliuzėmis!

Švelnus ir šviesus Bamboo Maple atspalvis padės sukurti natūralų ir jaukų interjerą, kuris taps jūsų namų ar biuro išskirtiniu akcentu. Tai ne tik elegantiškas, bet ir praktiškas sprendimas, derantis su įvairiais interjero stiliais.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo maple

Jums taip pat gali patikti