• Išpardavimas!
  • −35%
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak
Matavimo instrukcija

Medinės Bamboo Žaliuzės – Bamboo Light Oak

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
Valdymo pusė
Lango uždengimo valdymo mechanizmą galima rinktis tiek iš dešinės, tiek iš kairės. Uždengimas pakeliamas ir nuleidžiamas specialia grandinėle.
Kopėtėlių tipas
87,10 €
56,62 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Medinės Bamboo Light Oak žaliuzės – tai natūrali šviesa ir elegancija, suteikianti jūsų interjerui šilumos ir jaukumo. Light Oak spalva – tai šviesus ąžuolo atspalvis, kuris puikiai dera tiek su moderniais, tiek su klasikiniais interjero sprendimais. Šis šviesus tonas sukuria erdvumo pojūtį ir suteikia švelnios natūralios prabangos įspūdį.


Pasirinkimai:

  • Lamelės plotis: 35 mm arba 50 mm. Plonesnės 35 mm lamelės suteikia interjerui subtilumo, o platesnės 50 mm lamelės sukuria modernesnį vaizdą ir leidžia efektyviau valdyti šviesos srautą.
  • Kopetėlės: virvelinės arba juostinės. Virvelinės kopetėlės pabrėžia Light Oak lengvumą ir minimalizmą, o juostinės – suteikia stiprumo ir struktūros pojūtį.
  • Montavimo tipas: nišoje arba ant sienos. Montuojamos nišoje, šios žaliuzės atrodo tvarkingai ir estetiškai, o montuojamos ant sienos – padidina lango erdvės pojūtį.

Kodėl verta rinktis Bamboo Light Oak žaliuzes?

  1. Šviesus ir natūralus grožis
    Bamboo Light Oak žaliuzės pasižymi švelnia, šviesia medžio spalva, kuri suteikia erdvei natūralumo ir šilumos. Šis atspalvis puikiai dera tiek su šviesiais, tiek su tamsesniais interjero akcentais.

  2. Ilgaamžiškumas ir kokybė
    Pagamintos iš aukštos kokybės bambuko, šios žaliuzės yra itin tvirtos ir ilgaamžės. Light Oak spalva išlieka sodri ir neblunka net po ilgalaikio naudojimo, o bambukas yra atsparus deformacijai bei drėgmei.

  3. Lengva priežiūra
    Light Oak atspalvis padeda lengviau prižiūrėti žaliuzes – jos ne taip greitai parodo dulkes ar nešvarumus. Jų priežiūra itin paprasta: tereikia nuvalyti dulkių šluoste arba lengvu drėgnu audiniu.

  4. Šviesos kontrolė ir privatumas
    Bamboo Light Oak žaliuzės leidžia lengvai reguliuoti šviesos srautą ir privatumo lygį. Jos suteikia puikią apsaugą nuo tiesioginių saulės spindulių, tuo pačiu išlaikydamos interjero šilumą.

  5. Ekologiškas sprendimas
    Pagamintos iš natūralaus, greitai augančio bambuko, šios žaliuzės yra tvarus ir ekologiškas pasirinkimas. Jūs kuriate natūralų grožį savo namams, tuo pačiu prisidėdami prie aplinkos išsaugojimo.


Kaip išmatuoti ir tinkamai montuoti Bamboo Light Oak žaliuzes?

  • Montavimas nišoje: Išmatuokite lango nišos plotį ir aukštį viršuje, viduryje bei apačioje. Naudokite mažiausią matmenį, kad žaliuzės tiksliai atitiktų nišą ir sukurtų vientisą vaizdą.

  • Montavimas ant sienos: Išmatuokite lango plotį ir pridėkite 5-10 cm prie kiekvieno krašto, kad žaliuzės visiškai uždengtų langą ir suteiktų papildomo erdvės pojūčio.


Gamybos ir pristatymo laikas

Bamboo Light Oak žaliuzės yra gaminamos pagal individualius matmenis, o gamybos procesas trunka apie 2 savaites. Šis laikas leidžia užtikrinti, kad gausite produktą, idealiai pritaikytą jūsų langams ir interjerui.


Sukurkite šviesią ir natūralią atmosferą su Bamboo Light Oak žaliuzėmis!

Natūralaus ir šviesaus Bamboo Light Oak atspalvio žaliuzės suteiks jūsų interjerui natūralios šilumos bei subtilios elegancijos. Tai puikus sprendimas norintiems sukurti jaukią ir šviesią aplinką namuose ar biure.


Techniniai duomenys:

  • Minimalus plotis: 0.27 m
  • Maksimalus plotis: 3.00 m
  • Minimalus aukštis: 0.40 m
  • Maksimalus aukštis: 4.00 m
bamboo light oak

Jums taip pat gali patikti