• Išpardavimas!
  • −50%
Medinės žaliuzės, balto atspalvio
Medinės žaliuzės, balto atspalvio
Medinės žaliuzės, balto atspalvio
Medinės žaliuzės, balto atspalvio
Matavimo instrukcija

Medinės žaliuzės, balto atspalvio

Sukurkite išskirtinį interjero dizainą namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Šios elegantiškos bei ilgaamžiškos žaliuzės praturtins jūsų namus natūraliais medžio atspalviais ir sukurs šilumos bei jaukumo pojūtį!


Žaliuzių plotis (MIN 35 cm, MAX 200 cm)
cm

Žaliuzių aukštis (MIN 15 cm, MAX 250 cm)
cm
87,10 €
43,55 €

Turite klausimų dėl išmatavimų, audinio pasirinkimo ar montavimo? Paskambinkite mums, mielai pakonsultuosime ir padėsime rasti geriausią sprendimą Jums ir Jūsų langams!

Skambinkite mums I-VII 10h - 19h tel. nr. +370 608 32 555

  Nemokami audinių pavyzdžiai.

Galite užsakyti parašę mums el. paštu vadyba@regila.lt nurodant prekės kodą

  Nemokamas pristatymas nuo 10 iki 14 darbo dienų!

Taip pat galimybė atsiimti mūsų salonuose Vilniuje, Klaipėdoje ir Plungėje

  Individuali gamyba

Produktai, gaminami pagal individualius išmatavimus, nėra grąžinami.

Sukurkite harmonijos ir funkcionalumo jausmą jūsų namuose su mūsų aukštos kokybės medinėmis žaliuzėmis. Mūsų žaliuzės puikiai tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam dizainui ir suteiks jūsų erdvei ypatingo žavesio. Specialios valdymo virvelės sistema leis jums reguliuoti šviesos kiekį ir privatumą patogiai ir be rūpesčių.

Žaliuzės yra pagamintos iš aukštos kokybės „Basswood“ medienos (amerikietiška liepų šeimos rūšis). Tai užtikrina ilgaamžiškumą ir jų stilingą išvaizdą. Galite pasirinkti iš įvairių medžiagų ir spalvų, kad jos puikiai derėtų prie jūsų namų dizaino. Be to, visų gaminio komponentų spalvos yra kruopščiai suderintos tarpusavyje.

Vienas iš šių žaliuzių privalumų yra speciali virvelės valdymo technologija, kuri užtikrina optimalų saugumą jūsų vaikams. Žaliuzės pristatomos su pritaikytos spalvos saugaus vaiko komponentu bei dviejų dalių virvelės laikikliu. Saugaus vaiko priedas sukurtas taip, kad jame įsitvirtintų visos valdymo virvelės. Susidarius kilpai ir timptelėjus žemyn, priedas atsidaro ir išardo kilpą. Mes suprantame, kad jūsų šeimos saugumas yra labai svarbus, todėl pasirūpinome, kad šios žaliuzės būtų naudojamos lengvai ir saugiai.

Šių žaliuzių montavimas yra nesudėtingas ir nereikalauja jokių ypatingų įgūdžių ar įrankių. Be to, jų priežiūra taip pat yra labai paprasta. Žaliuzės yra impregnuotos, tad jas pakanka švelniai nuvalyti sausa arba drėgna šluoste!

Techniniai duomenys:

Žaliuzės galimos tik standartinio valdymo (pakėlimas dešinėje pusėje, o vartymas kairėje). Gaminys gaminamas tik su virvelinėmis kopėtėlėmis. 

Minimalus plotis: 2.4m,

Maksimalus aukštis 3m,

Maksimali kvadratūra 5.2m2.

Žaliuzių juostų plotis:

PURE

Jums taip pat gali patikti